• banner

SJJ Gifts ne samo da nudi maske za lice i maske, bandane, sredstva za dezinfekciju ruku, papir za sapun, već nudi i druge različite vrste proizvoda za prevenciju infekcija.

 

Bez obzira da tražite silikonske trake za otpornost na omče, loptice za jogu, prostirke za jogu, traku za bradu protiv hrkanja koja će vam pomoći da dobijete adekvatan san i ojačate imunološki sistem, ili razne prijenosne držače za dezinfekciju ruku, otvarače za vrata, šešire za pljuvanje i štitnike za lice, maska ​​za lice i maska ​​od tkanine za zaštitu sebe i voljenih od bolesti COVID-19, kao i zaštitna akrilna tabla protiv pljuvanja za socijalno distanciranje pogodna za studentske stolove, trpezarijske stolove, restorane, kafiće, radna mesta i druga mesta, naše osoblje je ovdje da pomognem.Vodit ćemo vas kroz proces odabira pravog artikla i savršene završne obrade prema vašem budžetu i dizajnu.Srdačno dobrodošli da nam se obratite i dozvolite da vas naša duboka iskustva iznenade.

 

Imajte vjere: Zajedno se borimo protiv virusa!

Savjeti za borbu protiv COVID-19:

**Izbegavajte društvena okupljanja, nosite masku kada izlazite napolje.Medicinska maska ​​se preporučuje tokom svih rutinskih aktivnosti u kliničkim prostorijama u kojima kruži COVID-19.

**Često perite ruke sapunom, dezinfekcijom, pranje ruku je jedan od najboljih načina da zaštitite sebe i svoju porodicu od bolesti.

**Izbjegavajte dodirivanje lica, pribjegavajte metodama da nam ruke budu zauzete – fidget spinneri, stres lopte bi bili dobar izbor, pobrinite se da se i ovi predmeti često dezinfikuju.

**Uvek pokrivajte kašalj i kijanje maramicom ili savijenim laktom

**Jedite balans

**Akciza za jačanje imunološkog sistema

**Održavanje udaljenosti od drugih i izbjegavanje fizičkog kontakta kao što je rukovanje

**Osigurajte dobru ventilaciju u postavkama vrata, uključujući kuće i urede.

**Ostanite kod kuće ako se ne osjećate dobro i pozovite svog ljekara što je prije moguće da utvrdi da li je potrebna medicinska njega.

 

1 218


Vrijeme objave: Jul-17-2020